Втора лига отново ще ни предложи интересни сблъсъци в съботния ден. Струмска слава – Спортист Своге, Марица – Крумовград и Созопол – Добруджа откриват 9-ия кръг във Втора лига от 17:00 часа.

Марица е в страхотна домакинска форма, като е спечелил последните си три домакинства в първенството, докато Крумовград е точно на обратната вълна – тимът няма победа в последните си три домакинства.

Созопол ще опита да се приближи максимално до местата, които осигуряват спасение в лигата, тъй като се намира на предпоследно място с актив от пет точки и е вкарал едва четири гола. Добруджа бележи, но и допуска значителен брой голове, но за момента е сравнително спокоен в средата на класирането.

Струмска слава е една от приятните изненади на сезона, тъй като са допуснали едва 3 гола от началото на сезона и са на втора позиция във временното класиране с 16 точки. Спортист Своге е на 10-то място и редува победи със загуби и ще се надява да има постоянство в представянето си.

Последният мач за деня е от 19:00 часа и изправя един срещу друг отборите на Дунав Русе и Ботев II. И двата тима не се представят добре от началото на сезона, като дублиращият отбор на „канарчетата“ е с едва две точки и все още търси първата си победа, намирайки се на последното място в класирането. Русенци също изпитват сериозни затруднения, тъй като започнаха добре сезонът (3 мача без загуба), но вече пет поредни срещи те нямат победа.

ПРОГРАМАТА, 9-и кръг

Днес

17:00 часа Струмска слава – Спортист Своге

17:00 часа Марица – Крумовград

17:00 часа Созопол – Добруджа

19:30 часа Дунав Русе – Ботев Пловдив II

Утре (11 септември):

17:00 часа ЦСКА 1948 II – Беласица

17:00 часа Спартак Пл – Витоша Бистрица

17:00 часа Литекс - Монтана

Понеделник (12 септември)

17:00 часа Янтра – Лудогорец II

Вторник (13 септември)

17:00 часа Миньор – Етър