Вратарят на Монтана Ивайло Василев говори пред репортера Виктор Врачев след загубата на неговия тим от Царско село с 0:1. Стражът на монтанчани изрази съжалението си от допуснатото поражение, но смята, че отборът ще даде всичко от себе си, за да спечели евентуалния бараж, който може да играе срещу отбор от Първа лига в края на сезона.

„Според мен при гола на Царско село ситуацията се изигра добре. Така и взеха трите точки днес”, стартира той по DIEMA SPORT.

„Дойдохме днес, за да вземем трите точки. Изпуснахме положения, създадохме и доста такива. Не беше в нашите планове да допуснем ранен гол. Това попадение ни натежа, имахме цял мач да обърнем, но… Ако бяхме изравнили, ентусиазмът щеше да стане още по-голям”, продължи Василев.

„Трудно можем да търсим позитиви от днес. Предният мач загубихме, днес пак. Целият отбор искаше днес да победим Царско село. Не бяхме падали от тях, като имаме само един равен. Ще гледаме да вземем всичко до края, за да играем баража и да го вземем”, допълни вратарят.

„Нямаме проблем в съблекалната. Така са решили шефовете и са направили промени. Няма проблем при нас. Първенството е интересно, има доста мачове и не може да нямаме загуба допреди два мача. Сега с два загубени мача правим трагедии. Има още осем-девет мача – не се притесняваме. Всеки двубой за нас е важен и излизаме за победа. Срещу нас играят много агресивно всички – надъхани са. Баражът е мачът, който ще оцени цялата ни година”, акцентира стражът.

„Ще видим какво ще стане до самия край, ще видим”, завърши Ивайло Василев.