Треньорът на Монтана Владимир Иванов коментира загубата от ЦСКА 1948 и защо неговият отбор допусна загуба от лидера във Втора Лига:

"Не можахме да отбелжим гол. Първите 20 минути бяха добри за нашия отбор. Имахме ситуации, които не успяхме да отбележим. След това сякаш се изгуби увереността в момчетата. Започнаха да допускат необясними грешки за мен и дадохме инициативата на ЦСКА. Имаха 2-3 ситуации през първото полувреме. След като ни отбелязаха гол вече го нямаше това желание да си вдигне отбора, да си опитаме да обърнем мача. Не знам на какво се отдава това, ще гледаме срещата, ще правим анализи и продължаваме натам".

"Нормално е в такива срещи да прахвърчат искри. Нищо фатално не е станло. Намесиха се съответните лица и нещата се успокоиха".

"Доста добър футбол показахме последните 2-3 срещи, надявах се и днес да покажем добра игра. За съжаление показахме тази увереност само през първите минути на мача. Трябва да го показвме всеки мач. ЦСКА са събрали доста опитни и добри футболисти и се надявах да стане един по-хубав мач с повече голове и да се поздравим с победата. Има още много мачове, надявам се да покажем добрата игра, която показахме срещу Нефтохимик и Етър".

"Искам да покажем добър, резултатен футбол. Да играем футбол, който не успяхме да покажем днес".

Коментар за двубоя даде и Константин Гаджалов:

"За мен се получи много добър мач с положения и за двата отбора. ЦСКА се възползваха от едно от техните положения. Можехме и ние да вкраме един, два гола. И съдията имаше положения, които можеше да отсвири и да решат мача".

"Ние като отбор можем много повече, можехме да победим, но шансът не беше на страна".

"Потенциалът ни е голям. Имахме си положенията и днес, надявам се следващите мачове да покажем какво можем".