Старши треньорът на Струмска слава Владимир Димитров не остана доволен от показаното от неговия тим при домакинската загуба с 1:2 от Пирин Благоевград.

„Естествено, че съжалявам. Закономерно загубихме, проспахме първото полувреме. Излязохме респектирани от Пирин. Играхме припряно. Не направихме нищо градивно през първото полувреме. Пирин си вкара положението и поведе. Второто полувреме показахме повече агресия и тръгнахме по-напред. Въпреки че получихме гол, продължихме и вкарахме. В края можехме да спечелим и точка“.

„Постоянно го анализираме. Не влизаме концентрирани в мачовете. Не можем да намерим ритъма. Днес специално класата реши мача. Отборът на Пирин от три положения вкара две. Ние също имахме ситуации, но не успяхме да ги материализираме. Качеството на Пирин е по-високо от нашето. Така губиш и мача“.

„Имаме проблеми, както и те. Двама от най-силните ни футболисти не взеха участие по различни причини. Изключително ценни са, нямаме дълбочина на скамейката като Пирин. Абсолютно нормално е с оглед на бюджета“.

„Според мен няма напрежение. Последния кръг почиваме. Идва нов полусезон, ще си направим анализ. Ще вземем мерки и като селекция. Няма нищо притеснително. Няма върху какво да наблегнем. Мислим за новия полусезон. В това време няма как да планираш нещо. Почиваме и мислим за следващия полусеон“, заяви Владимир Димитров