Старши треньорът на Етър Велико Търново Веселин Великов остана доволен от играта на своя тим срещу Спортист Своге. „Болярите” се наложиха с 4:0 на стадион „Ивайло” и се изкачиха на върха в подреждането на Втора лига.

Великов допълни, че никой не „отписва” мача за Купата на България срещу Ботев Пловдив, чийто тим показва отлична форма от началото на сезона и в момента е лидер в efbet Лига.

„Победата е заслуга на футболистите на Етър. Можеше да решим мача и по-рано и да не треперим, но важното е, че вкарахме гол през първото полувреме. Второто започна с нов гол. Всичко се дължи на тези момчета в съблекалнята.

Отборите срещу нас дават максимума от себе си през първото полувреме. Вторите полувремена печелим с много добра игра и физическа подготовка. Не отписваме мача за купата срещу Ботев Пловдив, ще дам шанс на момчета, които по-малко са играли, а Ради Апостолов има пети жълт картон и ще пропусне мача. Но заради нашите фенове сме длъжни да покажем добра игра, дано има и добър резултат”, сподели Великов, цитиран от официалния сайт на клуба.