Едно полувреме не е достатъчно. Това заяви старши треньорът на Етър Веселин Великов след поражението от Лудогорец II с 1:2 във Втора лига.

“Изключително слабо първо полувреме за нашия отбор. През второто изпуснахме невероятни положения, ударихме отново греда. Имахме възможност в края поне да изравним, но не може с едно полувреме да играем мачовете. Трябва още от първата минута да играем по този начин“, започна той.

„Лудогорец не ни изненада, знаехме, че ще играят на контраатаки. Малшанс, още в началото Кнежевич удари греда, вкараха ни след контра. Преди мача стана ясно, че Кольо Станев, Христо Марков и Атанас Кръстев са с Ковид, наложи се да пусна едно съвсем младо момче – Калоян Митев. Не се представи по най-добрия начин, но това е нормално, все пак му е първи мач. Сигурно и аз съм сгрешил някъде. Лошото е, че не можахме поне да изравним. Но това е футболът, трябва да вдигаме главата и да мислим за следващия мач в Пазарджик“.

„И да кажа някои претенции към съдийството, полза няма да има. Свикнали сме и трябва въпреки тях да се справяме. Трябва да се вдигнем за мача с Хебър и да се върнем с точки“, завърши Великов.