Изпълнителният директор на Локо Сф Бойчо Величков обяви решението на ръководството на клуба да бъде гласувано доверие на треньора Младен Додич.

Първоначално имаше мълва за уволнението му след загубата от Струмска слава, но след среща на шефовете и треньорския щаб е решено сърбинът да продължи да води отбора.

„Тренираме на закрито на вътрешната писта на стадиона заради снега. Лошото е, че настроението в тима е много минорно, добре че нямаме мач веднага, а има пауза. Играчите сами разбират какво се случи и че първото място вече е много трудно да бъде спечелено. Но все още сме трети във Втора лига, имаме реален шанс за бараж. Според мен вярното поведение е да мислим мач за мач.“

Величков коментира и създалото се напрежение с феновете на тима след загубата от Струмска слава.

„Трябва задължително да направим среща помежду си и да си кажем каквото трябва, да се извиним. Трябва да вървим напред заедно, не искаме конфликти с феновете, защото в противен случай – кой откъдето е...“, сподели Величков пред Gong.bg.

Вече е ясен денят и часът на въпросната среща ръководство - фенове и тя ще се състои в четвъртък от 18.00 ч. в залата за пресконференции на ст. "Локомотив".

Локо Сф е уговорил контрола в събота със Септември в Герман от 14 ч.