Треньорът на Спартак Варна – Васил Петров, отбеляза, че е доволен от неговите футболисти през второто полувреме при равенството 1:1 срещу Монтана като гост. Временният наставник подчерта, че и трите точки са били възможни при визитата в северозападна България.

„През първото полувреме не стояхме добре и не изпълнихме тактическия замисъл и указания. Преминавахме в нисък блок, макар да не искахме това, а в среден блок. Преливането не ставаше. Променихме се коренно през втората част и изглеждахме по различен начин. Яд ме е накрая за положението на Ивей. Яд ме е, че не взехме трите точки“, започна Петров.

„Със Септември изиграхме перфектен мач, рикошет и гол. С Добруджа също, сега отново допуснахме елементарен гол. Представиха се на ниво резервите. Който иска да влезе в А група, трябва да бие и навън. Без победи навън трудно ще станат нещата“, продължи треньорът на „соколите“.

„Когато има повече време, се свършва повече работа. Не мога да кажа какви решения ще се взимат, давам всичко от себе си. Все още съм временен треньор и помагам на клуба, ръководството и отбора. Ще дам всичко от себе си в тази пауза“, завърши Васил Петров.