Наставникът на Спартак Варна Валентин Илиев коментира някои теми около отбора преди двубоя срещу Янтра Габрово в мач от Втора лига. Специалистът отличи настройката на играчите си и призова за себераздаване на всеки един футболист.

"Моите очаквания са винаги за победа. Нищо не е по-различно. Очаква ни сериозен и агресивен отбор. Всичко зависи от нас. Трябва бързо и ясно да разберем, че няма да е лесно. Нужно е мъжество и себераздаване. Не само от 7-8 човека, а от всички. Когато го осъзнаем това, ще имаме по-положителни резултати", започна той.

"Не трябва да правим компромиси. Ще страдаме заради грешките си. Мачът с Янтра не се различава с нищо от другите срещи. Всичко зависи от нашата настройка и поведението, което показваме на терена. Всяка загуба боли. Не ми е приятно, но нямаме време да навеждаме глави. Предстои следващ мач", добави треньорът на Спартак Варна.

"Силно се надявам сега да имаме една добра самооценка. Трябва да изглеждаме по съвсем различен начин. Двубоя със Своге го загубихме най-вече заради отношението ни към мача. Това не трябва да се повтаря. Повече няма да позволя на никого да не се раздава на терена", завърши Илиев.

Повече може да чуете и видите във видеото!