Новият наставник на ЦСКА 1948 Йордан Юруков коментира успеха на неговия тим с 2:1 над Хебър. 

"Успяхме с много търпение, което беше основното нещо. Казах на момчетата, че каквото и да стане, знам, че ще създадем още повече положения, защото имаме класа. Търпението беше ключът към успеха. Гордея се с тези момчета, че след изравнителното попадение ние съумяхме да сме концентрирани и да постигнем победата." 

"Правим по-трудното - създаваме ситуациите, мощни сме във фаза атака, но в завършващата фаза трябва да работим повече, но аз не се притеснявам. Щеше да има проблем, ако не можем да създаваме положения."

"Заварих един изключително качествен отбор, с много добри футболисти. От мен се искаше да стабилизирам психологически нещата. Това е най-добрият отбор в групата и заслужава да е на първо място, просто трябва повече търпение и повече работа." 

"Може би Септември ни държат живи, конкуренцията е сериозна. Втора лига е на едно добро ниво. Просто трябва да излизаме за победа, за трите точки и накрая ще видим какво ще стане."

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Андон Гущеров също коментира победата над Хебър.

"Доста труден мач за отбора ни. Мисля, че имахме доста положения, но не успяхме да ги реализираме. Важното е, че се поздравихме с трите точки. През първото полувреме имахме 5-6 положения, но победата е най-важното." 

"Това е малшанс. Работим в тази насока на тренировката, дай Боже да отбелязваме положенията си в бъдеще."

"Йордан Юруков е от една седмица с нас, не бих казал, че се е променило нещо. Той ни вдъхна повече самочувствие и нещата се получават. Помогна и, че познава клуба, бил е в този отбор от самото начало, познава обстановката, това също помага."

"Не бих казал, че е по-различно, въпросът е да даваме максимума от себе си всеки мач и да печелим точки. Накрая времето ще покаже кой е допуснал по-малко грешки. Той ще вземе промоция." 

"Докрая ще се борим със Септември, надявам се да излезем крайни победители." 

"Цели не искам да си поставям, важното за мен е отборът да върви, да побеждава. Не е важно кой вкарва головете", завърши Андон Гущеров.