Мениджърът на Пирин Уорън Фийни сподели очакванията си преди гостуването на "орлетата" на Кариана Ерден. Двубоят от 13-ия кръг на Втора лига е в понеделник, 9 ноември, от 14:30 часа и ще бъде излъчен по DIEMA SPORT.

„За неутралните зрители мачът ще бъде интригуващ, защото един срещу друг се изправят два отбора от топ 3 в класирането, а разликата между тях е четири точки. За нас това е двубой, в който ще търсим възможно най-добро представяне и разбира се максимален резултат. Уважаваме предстоящия ни съперник. Те са на върха в класирането, но всички знаем, че шампионатът не се печели през ноември, а в края на сезона. Убеден съм, че ще бъде равностоен мач. Те са уверени в своите възможности, а ние искаме да направим силен мач. Ще стане интересен сблъсък", заяви Фийни.

"Знаем, че теренът там е малко по-специфичен, но ние трябва да се справяме навсякъде и при всякакви обстоятелства. Разполагаме с много добри футболисти, и както винаги, имаме план спрямо съперника. Надявам се, че ще вземем нужния ни резултат. Стилиян Николов е аут от състава, тъй като е с извадено рамо от мача с Литекс. Димитър Алексиев също е с контузия. Останалите са на лице, което ме радва. Момчетата тренираха добре, има настроние в нашия лагер", добави още той.

"Вече в общи линии са ясни претендентите, които ще се борят за промоция, въпреки че постоянно се получават изненади на върха. Видяхте какво се случи в мача Септември – Кариана, а и в двубоите от последния кръг имаше изненади. Има доста време до края на първенството. Рано е да се правят генерални изводи“, каза мениджърът на Пирин.