Наставникът на Струмска слава Владимир Димитров сподели своите впечатления след нулевото равенство със Спортист Своге в мач от 25-ия кръг на Втора лига. По този начин отборът остава на 12-ото място.

"Искам да се извиня на зрителите за това, което показа нашият отбор. Аз лично не съм доволен. Твърде малко футбол. Взехме точка, която ще допринесе малко за самочувствието", започна той.

"Бях ограничен откъм стартов състав. Имах 9 здрави футболисти. Взех момчета от школата, които дори не са тренирали с мъжете. Видяхте кога направих смените. Към края. Двама, които не са възстановени, изиграха по 90 минути. Нямах опции да променя нещо в градивен план, за да изисквам каквото и да било. Точка на чужд терен е добре", продължи треньорът.

"Ако сме в пълен състав, можем да покажем и по-добра игра. Футболът затова е интересна игра, защото днес не играхме, а спечелихме точка. В Созопол бяхме по-добри и загубихме. Днес мога да съм доволен единствено от тактическата дисциплина и мъжеството", допълни още специалистът.