Ще направим възможното да победим Янтра, заяви старши треньорът на Спартак Плевен Красимир Бислимов. Утре /31 юли/ плевенският тим  е домакин на Янтра (Габрово) в двубой от третия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига.

Противникът е силен отбор, добре подготвен физически, действа агресивно, коментира Бислимов. По думите му потенциалът на играчите на Янтра, плевенчани са усетили в приятелската среща, която са играли с тях наскоро.

„Подготовката ни за утрешния мач протече както за всеки друг – с необходимата отговорност. Ще направим възможното да победим Янтра. Вдигнахме високо летвата и трябва да покажем постоянство в изявите и действията си“, добави Бисмилов.

От ръководството на плевенския клуб отправиха апел към феновете да подкрепят Спартак с присъствието си на стадиона в неделния ден. Началото му е от 18.00 часа. Главен съдия ще бъде Стоян Арсов – София и асистенти Мартин Димитров – Шумен и Асен Крумов – София. Четвърти съдия е Кристиян Тодоров – Варна. Съдийски наблюдател ще е Радослав Станев – Варна а делегат на БФС - Любомир Апостолов.