Наставникът на Созопол, Маргарит Димов, се изказа доста емоционално след поражението с 1:2 срещу Хебър. Той смята, че липсата на хладнокръвие от страна на неговите играчи, след като Хебър остана с 10 души на терена, е изиграло лоша шега на играчите му. Той сподели, също така, че дългите паузи в първенството са най-големият проблем във Втора Лига. 

„Всяка серия си има край. Нормално е да се случи в даден момент, нормално е да сме разочаровани. Вкарахме чист гол, който го отмениха. Моята вина беше, че не предпазих момчетата от нервите. Трябва ни хладен разум, а ние малко загубихме разума след този гол“.

„Балканците сме емоционални хора и когато виждат, че те ограбват, то има резон да се получи срив. Не успях обаче да предпазя момчетата, защото и аз се изнервих. Ако бяхме по-хладнокръвни може би щеше да победим“.

„Има и такива дни, в които положенията не влизат. Тях късмета ги покри, нас не. Казах на Митов, че и ние имахме подобен мач с Литекс, така че съдбата ни го връща“.

„Най-големият проблем във Втора Лига са големите паузи. Ние почиваме 3 седмици преди мача с Хебър. Как да поддържаме играчите в кондиция. Няма как с контроли да се случват тези неща. Не виждам защо не се изтегли нова програма. Хубавото е, че вече нямаме почивки. Няма напрежение при нас. Искаме да играем футбол и да вземем максимално много точки“, завърши Димов.