Треньорът на Спартак Варна – Васил Петров, обяви какво е опитал да промени, след като се завърна на поста в клуба и какво очаква от неделното домакинство със Септември.

„Всеки изминал ден работим все повече и повече, и обръщаме внимание на все повече детайли в играта. Променихме вече много неща. В началото нямахме време и трябваше да работим бързо, но сега имаме все повече и повече време, и всеки един ден е ден, в който правим нови неща“, каза Петров за клубния канал в Ютуб.

„Всеки един мач за Спартак е ключов, тъй като искаме промоцията и търсим промоцията в "А" група. Аз съм казал много пъти, че няма лек мач, както може да си го направим лесен, така може и да си го направим труден“, добави той.

„Не мисля че трябва да се отделя внимание на това, че ако победим Септември, ще излелем първи. Важното е да вървим напред и да побеждаваме, а когато има добри игри и резултати, първото място ще дойде. Не трябва да се обръща внимание и това, че най-доброто нападение илиза срещу най-добрата защита в неделния мач във Варна. Аз много пъти казвам, че зависи от това как се подготвя отбора, как ще ги разузнаем, каква тактика ще изберем. Респект към Краси Балъков, той е легенда на българския футбол. Но едното няма нищо общо с другото, сега ще сме съперници и се надявам да победим“, каза още Васил Петров, под чието ръководство „соколите“ постигнаха три поредни победи във втория ешелон и една за Купата.