Предводителят на Септември Симитли Антон Бачев остана доволен от видяното въпреки загубата с 0:2 от Пирин Благоевград в регионалното дерби във Втора лига. Бачев призна, че отборът му изпитва трудности при статични положения, заради които се е стигнал до петъчната загуба.

„През първото полувреме действахме много организирано и не дадохме възможност на Пирин да стигне до положение от игрова ситуация. За съжаление, в последната секунда допуснахме гол от корнер и така завърши първата част. Второто отново допуснахме гол от корнер и там имаме проблем. Това е нещото, в което трябва да работим напред и да се подобряваме. Доволен съм от играта на отбора и почти не им дадохме възможност да създават положения. От два ъглов удара загубихме мача”, започна Антон Бачев.

„Искаме отборът да владее топката и да е смел напред. Имахме две контраатаки, които можеше да ги завършим по-добре. Нужно е да сме по-решителни в завършващата фаза и да отбелязваме голове, постигайки добри резултати”, продължи треньорът на отбора от Симитли.

„Този мач няма нужда да мотивираме играчите. Всеки един ден по време на тренировките работихме добре и бяхме убедени, че ще се справим солидно. Отборът заслужава добра оценка и това е начинът, по който трябва да продължаваме напред, за да постигаме по-добри резултати”, завърши Антон Бачев.