Наставникът на Поморие Веселин Бранимиров беше недоволен от резултата в официалния си дебют начело на тима. Като домакини поморийци паднаха с 2:3 от Локомотив София, след като на два пъти повеждаха. Ето какво сподели Бранимиров пред DIEMA SPORT:

"От резултата наистина няма как да съм доволен. Просто не виждах как ще загубим този двубой, но се случи. Бяхме победени незаслужено. Преломният момент беше изравнителният гол на Локо за 2:2. Там имаше неубедителна намеса на нашия вратар, който се поколеба дали да излезе, или да запази позицията си и той взе грешното решение."

"Жалко, бяхме разучили Локомотив. Знаехме, че са силни на статични положения, в предишния кръг биха по този начин и Несебър. Това е тяхната силна страна, на която ние не можахме да окажем адекватна съпротива."

С железен дух Локо направи голям обрат и мечтае за елита

"Реално сме имали малко време за работа. Този мач ще е стъпалото, от което да се оттласна и да търсим какво да подобрим за в бъдеще. Излязохме да спечелим, за да излезем от лошата серия. Начина на игра не съм го променял, но това е заслуга и на предния наставник."

"Най-близкият ни план е да спечелим точки, защото това ни липсва и ни тежи. Не мога да ви кажа сега какво искам да променя, трябва да изгледам всичко и да си направя анализите, както и да преценя качествата на всеки един."

"Мисля, че въпреки загубата, характера го видях. Футбол е, загубихме, но с такъв характер отборът има бъдеще. Готвим се за всеки предстоящ мач, искаме да излезем час по-скоро от тази ситуация", заяви Бранимиров.