Наставникът на Локо София Младен Додич беше щастлив след развоя на мача с Поморие, спечелен от момчетата му с 3:2 след обрат от 1:2. Според него, "железничарите" са се върнали от мъртвите в тази битка.

"Много съм доволен, сладка победа. Върнахме се от мъртвите срещу безкрайно концентриран отбор. Започнахме много слабо, което си е наш проблем. Ние си имахме нашите шансове, но и противникът също, даже повече. Ние сме най-силни в статичните положения и ги наказахме именно чрез тях."

"Имаме навика да почваме с гол пасив втората част. Трябва да подобрим концентрацията и да снижим грешките преди почивката. Някои мачове успяваме да победим, в други не успяваме, но винаги гоним резултата."

"Такава е програмата, че до този момент играем повече мачове навън. Но трябва да се справяме с такива ситуации, ако искаме да се класираме в елита. Лигата е много изравнена и малките детайли са тези неща, които трябва да ги имаме на наша страна."

"Характерът също е много важен, пореден мач успяваме да обърнем развоя в последния четвърт час. Общо взето, всички мачове навън са ни доста напрегнати. Има доста квалитетни екипи, Ботев Враца и Царско село неслучайно сана върха, Монтана и ние също атакуваме, така че ще е много интересно до края", заяви Додич пред DIEMA SPORT.

"Ние имаме много играчи, които дойдоха в разгара на сезона. Вижда се, че на тях им тежат мачовете в края, така че тази пауза за националните отбори ни идва добре, за да може тзи хора да се приобщят и да наваксат", завърши треньорът.