Наставникът на Добруджа - Светослав Петров, сподели мнението си след нулевото равенство с тима на Литекс и заяви, че се надява публиката да се завърне по стадионите, за да гледа българските момчета по терените на Втора лига. 

"Мисля, че резултатът можеше да е във всяка полза. Стана нелош мач между два отбора, които се опитват да играят футбол. Имахме ситуации за гол, домакините също. Не мога да бъда недоволен. Отборът на Литекс е един от играещите отбори в групата, с добри млади футболисти и добър треньор. Неслучайно останалите отбори си тръгват трудно с точки оттук", заяви Петров. 

"Ние и през първия полусезон, и през втория се опитваме да играем. Съжалявам, че няма публика, защото футболът е заради нея. Тези мачове е хубаво да се наблюдават. В мачовете от efbet Лига има много чужденци, тук поне са само българи. Даваме шанс, ако го използват, нека се развиват." 

"Аз, като футболист, който е играл в отбори, които се борят за титлата, не го разбирам това с напрежението. Всеки футболист е започнал да играе от любов към играта. Имаме рядкото щастие да изпълняваме своето хоби и да получаваме пари за това. Напрежение не може да има. Излизаш да играеш и да печелиш. Те играят за себе си и за своите възнаграждения." 

"Целта ни от ден първи е да играем футбол и да се опитваме да печелим точки. Не обичам да гледам десет човека дълбоко окопани, които пазят точката. Да, понякога се налага, но е важно футболистите да изпитват удоволствие след мача", завърши наставникът на Добруджа.