Тежка контузия на бразилеца Габриел Волкано стресна всички играчи по време на мача Черноморец – Струмска слава от Втора лига в Балчик, който завърши без голове.

След почивката при въздушен двубой Волкано удари главата си с тази на съперник, загуби за миг съзнание и падна лошо на крака си. Нападателят на Балчик веднага бе сменен принудително и ще отсъства известно време от терена.

Домакините дадоха и друга жертва, тъй като още в 10-ата минута с травма напусна и другия им основен играч в атака Иван Цачев. Така двамата се присъединиха към лазарета, в който са още опорният халф Теодор Тотев и външният полузащитник Даниел Димов.

„Всичките тези контузии са нелепи и са получени след удари. Дано някои от въпросните играчи се оправят по-бързо, тъй като групата ни е малка. Иначе съм доволен от играта ни след почивката, но нямахме късмет и пропуснахме три чисти положения“, каза треньорът на балчиклии Мартин Христов.

„Хубаво е, че дойдоха повечко фенове и подкрепиха тима. Двубоят беше и на осветление, и се превърна във футболен празник, но дано занапред имаме и спортно щастие. Иначе съм наясно, че трябва да се подобряваме във всяко едно отношение от мач на мач и да развиваме качествата на перспективните ни играчи, някои от които за първи път играят професионален футбол“, допълни Христов.