Старши треньорът на Монтана Танчо Калпаков говори след равенството 1:1 с Пирин в дерби от Втора лига. Тимът му допусна изравнителен гол в добавеното време на срещата.

"Равенството е факт, до последно искахме да победим. Вложихме много усилия. Не можахме за жалост да се поздравим с победата. Трудно се говори след такъв мач. Мисля, че създадохме повече чисти положения, но не винаги това което е на терена е в израз като резултат", сподели Калпаков след мача.

"Може да правим много коментари, но ще си изгледаме ситуацията. Една такава изсипана топка...най-вероятно липса на концентрация и малшанс. Във футбола се решават нещата от малки детайли. Мисля, че сме на едно добро ниво. Живеехме с мисълта за победата и с времето да се изкачваме нагоре и нагоре. Малшанс днес", каза още той.

"Мисля, че както ние, така и Пирин не ни изненадаха. Познаваме се добре. За Пирин им беше важно да не губи този мач. Това което имахме като план за мача се сбъдна. Няколко минути ни разделиха от победата. Приемаме равенството и продължаваме да се борим", завърши треньорът на Монтана.