Треньорът на Добруджа Светослав Петров бе много доволен след победа с 2:1 над Хебър.

"Беше важна победата най-вече за психиката на футболистите. От началото на първенството твърдя, че имаме отбор, с който можем да сме в челните места, но не успяхме да покажем играта и резултатите, които ни се искат. Мисля, че класирнаето не отговаря на отбора, който имаме. Тази игра през първото полувреме ще бъде катализатор за предстоящите мачове", заяви Петров. 

"Бяхме разузнали много добре тима на Хебър. Знаехме, че играта им се съсредоточава към централните нападатели и се готвихме доста усилено за техния стил на игра. Очаквах второто полувреме да нападат повече. Искам да поздравя Цачев за гола, който вкара. Комбинацията и цялостната ситуация са неща, които тренираме от юни месец. Съжалявам, че нямаше публика, според мен този мач бе един от най-добрите, които сме играли", добави още той.

"Винаги съм твърдял, че няма ярко изразен лидер. Няма отбор, с който всички да се съобразяваме. Всичко е въпрос на концентрация и мотивация. Наглед Янтра и Септември (Симитли) са по-назад в класирнаето, но ние трябва да подходим сериозно и с мотивация", заяви треньорът на "жълто-зелените".