Старши треньорът на Арда Стамен Белчев бе разочарован от загубата от Локомотив Горна Оряховица с 0:2.

"Фаворити в "Б" група няма. Отборът, който подходи по-сериозно и по-търпеливо, той печели. В началото започнахме добре, но не успяхме да развием атаките си и там ни беше проблемът. Ввъв фаза защита стояхме далеч от противника", коментира Белчев след двубоя.

"През цялата седмица говорихме, че не трябва да има подценяване и във всеки мач трябва да се подхожда по един и същи начин, за съжаление днес не се получи. По време на паузата ще имаме повече време да поработим с отбора", допълни наставникът.

Старши треньорът на Локомотив ГО Красимир Мечев също сподели първите си впечатления след успеха на тима с 2:0.

“Сладка победа срещу добър отбор. Отборът ни не е обигран достатъчно. Момчетата играха перфектно, изпълниха всичко, което си говорихме. Тренираме и гледаме да вдигаме нивото. Днес смятам, че имахме доста ситуации. Закономерно победихме”, започна Мечев.

“Ние ще се опитаме всеки мач да вдигаме нивото. Стадионът беше почти пълен. Благодаря още веднъж на моя отбор и на всички, които ни подкрепяха”, добави още той.

Един от голмайсторите на Локомотив ГО - Тони Иванов, също сподели своето мнение.

“Важна победа за нас. Щастлив съм, че вкарах, но по-важното е, че отборът победи. Искам да притежавам всичко от Кристиано Роналдо. Гледам да вървя нагоре. Така го почувствах, така изразих радостта си. Не виждам нищо лошо да играя в отбор като Локомотив. Всичко е повече от добре. Надявам се с добри игри да вървя нагоре и да заиграя за Славия”, заяви героят за Локомотив.