Втородивизионният Спортист (Своге) се подсили с още четирима футболисти за новия сезон. “Шоколадите” привлякоха бившият футболист на ЦСКА Радослав Живков, а освен него към тима се присъединиха Калоян Стефанов, Калоян Йосифов и Антон Иванов. 

 

От новия сезон Спортист (Своге) ще бъде воден от младия и амбициозен Георги Чиликов, който има задачата да изгради боеспособен отбор. 

Мощният Стефанов, който може да играе зад гърба на централния нападател, за последно беше част от Крумовград. Калоян Йосифов пък напуска изпадналия в Трета лига Миньор (Перник) и ще има шанса да покаже скоростта си отново в професионалния футбол. 

Последното ново попълнение в селекцията на Чиликов е Антон Иванов. Дясното крило пристига от втория отбор на Левски, който се състезава в Югозападната Трета лига. 

В Своге се завърна и Мартин Сандов, който през последната година риташе за Монтана. 

Тимът от Искърското дефиле ще изиграе 4 контролни срещи като три от противниците са договорени и предстои организирането и на четвърти приятелски мач. Потвърдените проверки са на 28 юни с Марица (Пловдив), на 05 юли с ЦСКА 1948 II и на 08 юли с Локомотив (София).