Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов потвърди разочарованието си след пропуснатата възможност на тима му да надделее над ЦСКА 1948 в мач от Втора лига. Двата отбора завършиха 2:2 на стадион „Огоста”, като изравнителното попадение на столичани дойде дълбоко в добавеното време на мача.

„Неприятно е да не спечелиш в последните секунди. Продължението на мача бе неоснована. Мачът трябваше да свърши далеч преди гола на ЦСКА 1948. Тъчът, който предвеща гола, бе в наша полза. Объркано ръководене, което се мъчеше по всякакъв начин да развали динамиката на двата отбора. Аз спортно-технически не мога да кажа нищо. Имаше агресия, емоции, положение. Ние сме ощетени от последните съдийски отсъждания. Нямам представа дузпата дали е 100%-ова, но в крайна сметка ние запазихме своите позиции. Царско село се откъсна напред, а това за никой не е изненада”, довери Ферарио Спасов.

„И 19 точки да стане разликата с тях, това нас не ни интересува. В нашия футбол една точка трудно се стапя, пък камо ли повече. Имахме за цел да го поставим под напрежение, но не успяхме. Техният отбор си взима мачовете, а за нас всеки мач е изпитание – не само с ЦСКА 1948. Играем с голямо усилие, така че съм доволен от своите футболисти – поведението им, реакцията по време на мача. Поздравявам и опонента, който предложи динамичен стил на игра. Получи се хубав мач. Мисля, че футболът спечели по този начин”, сподели Ферарио Спасов пред DIEMA SPORT.