Двама от основните играчи на Спартак Плевен имат здравословни проблеми преди мача с Витоша Бистрица. Това са Иво Иванов и Цветелин Радев.

Това съобщи пресаташето на клуба. Радев не взе участие в мача с втория тим на ЦСКА заради разтежение. Същата травма извади през второто полувреме на въпросния двубой и капитана Иво Иванов. Те със сигурност пропускат битката в Бистрица. Тревогите в лагера на плевенския тим са предизвикани и от не участието на трайно контузения Теодор Коларов. Имаме доста проблеми преди предстоящия мач - някои са кадрови, други спортно-технически, коментира старши треньорът на спартаковци Ферарио Спасов.

Той уточни, че им липсват варианти за крайната защита, където тимът е най-уязвим. Това според наставника на плевенчани води до многото допуснати голове. "Не е нормално да ни вкарват по три, четири пъти на наш терен. С момчетата анализирахме грешките от последните две загуби. Ще търсим по-добро представяне. Ще е много трудно, защото Витоша е сериозен отбор, който е допуснал само една загуба от началото на първенството. Въпреки това ние имаме своите шансове в този двубой", допълни старши треньорът.

Спартак Плевен гостува утре - 1 октомври, на Витоша Бистрица в среща от 8-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 17.00 часа на стадион "Бистрица"./БТА