Отборът на Созопол ще търси своето в неделя (14-и март), от 15:30 часа, на Арената срещу Струмска слава Радомир в среща от 23-ия кръг на Втора лига. 

Морският тим е на 7-а позиция в подреждането с актив от 27 точки, на 8 от СпортистСвоге, които са с квота за бараж за Първа лига засега. 

Созопол продължава да играе за престижно класиране и да гони челните места, на които се намират Лудогорец 2, Хебър Пазарджик и Спортист Своге. "Небесносините" се намират в невероятна форма, а у дома нямат поражение от 2018 г., когато Оборище Панагюрище спечели с 3:1 на "Арена Созопол". 

Тимът на Маргарит Димов спря и лидера Пирин Благоевград в предишния кръг, завършвайки наравно 0:0, а у дома се наложи над Локомотив София с 2:0 и Лудогорец 2 с 3:2 през есента. 

През уикенда, морският тим ще се опита да вземе своето, за да затвърди доброто си представяне от началото на сезона. Срещата в Радомир през есента завърши наравно - 0:0, а небесносините изпуснаха победата след куп пропуски.

Главен съдия в неделя ще е Кристиян Колев с помощници Николай Чакъров и Янко Чакъров, 4-и съдия - Неделчо Гаджалов - всичките от Пловдив. Съдийски наблюдател ще е Димитър Костов от Бургас.