Созопол стартира новия шампионат във Втора лига за сезон 2021/2022 с домакинство на Добруджа Добрич. Морският тим ще се опита да вземе първа победа у дома срещу познатия съперник, който както и предния сезон гостуваше отново на "Арена Созопол" в първия кръг от шампионата. Тогава възпитаниците на Маргарит Димов не успяха да спечелят, а срещата у дома завърши при равенство 1:1.

В предсезонната си лятна подготовка преди началото на настоящия сезон, Созопол вече игра контролна среща с Добруджа на Арената, като възпитаниците на Маргарит Димов спечелиха с 3:0.

В състава на домакините няма контузени и наказани, като всички са готови за предстоящата битка.

Главен съдия на двубоя е Петър Григоров от София с асистенти Владимир Ташков и Теодор Петров от Русе и Силистра. Четвърти арбитър е Димитър Желязков от Силистра, а съдийски наблюдател е Иво Боев от София.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден утре от 19:00, а мястото е "Арена Созопол".

Билетите за сезон 2021/22 г. ще се продават на касите на клуба, които се намират на Трибуна Изток, от страна на булевард Републикански.

Хората сдобили се с абонаментни карти за сезона влизат през служебния вход на "Арена Созопол" и ползват служебния паркинг на стадиона. Всички останали гости с автомобили ползват платените паркинги на комплекса при тяхно желание и заплащат съответната такса за паркиране на автомобила.

За желаещите да се сдобият с абонаментни карти за футболния сезон е важно да се знае, че те могат да се получат всеки работен ден между 10.00 ч. и 16.00 ч. от офисите на клуба, както и на всички домакински футболни срещи.