Днес удря гонга и във Втора лига. Без никакво съмнение почти всички погледи са вперени в Добруджа, тъй като добричлии направиха солидна селекция, включваща отлични играчи като Преслав Йорданов, Славчо Шоколаров и Георги Аргилашки и други. Пред „Мач Телеграф“ спортният директор на клуба Атанас Атанасов-Орела разкри амбициите на отбора.
 
„Започваме с регионално дерби срещу Черноморец Балчик, за което очакванията на всички са да спечелим. Мисля, че направихме доста добра селекция и отборът според мен е готов да побеждава. Първата среща е най-непредвидима. На старта всичко може да се случи, но аз се надявам, че с тези момчета, които са доказани и имат качества, ще успеем да победим. Имаме млади и качествени играчи. Всички свършиха добра работа по време на паузата. 
 
Целта пред Добруджа през този сезон е да бъдем в челото на класирането. Мисля, че е напълно постижима с оглед на селекцията, която направихме. Президентът на клуба не е дал конкретна цел, която да гоним, но имаме сили за нещо сериозно. Апетитът идва с яденето. Всичко зависи от резултатите, които ще направим. Амбициозни са момчетата и съм сигурен, че всички са си свършили работата, както трябва“, заяви Атанасов.