Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов имаше и забележки към тима си, въпреки победата над лидера Царско село на неговия стадион в дербито на кръга във Втора лига. Той все пак отличи и позитивите за тима си.

"Ботев Враца беше силен първото полувреме, за второто не съм дал указания да се приберем. Като резултат съм доволен, но от прибирането на отбора назад - не съм", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа.

"Ако не бяхме вкарали, щеше да бъде 0:0. Започнахме малко по-агресивно, но в първите 15 минути топката не слезе на земята. Малко дръпнах отбора и тогава дойдоха головете", добави Ангелов.

"На жаргон ще ви кажа - те ни атакуваха, ние ги парехме. Момчетата от Царско село се бореха, агресивно подхождаха, но не е моя работа да кажа къде сгрешиха, гледам си моя отбор", сподели още треньорът на Ботев.

С този успех врачани се доближиха само на точка от върха на класирането, което ще им гарантира директна промоция за Първа лига. Но според наставника, тепърва има много сметки да се правят и много мачове да се изиграят.

"Има шест кръга до края, докато има още математика, нищо не е ясно. Засега атакуваме първото място, раздават се цели 18 точки до края. Очаквам да грешат, очаквам и тежки мачове за нас до края на сезона", сподели Ангелов и сподели какво иска да промени в мачовете на тима си до края на сезона.

"Скоростта в атаката искам да подобря в мачовете до края на сезона, както и самочувствието пред гола. Ако развием малко по-добре атаката си, резултатът можеше да е доста по-различен", завърши треньорът на Ботев.