Ръководството на Витоша надъхва тима преди баража с Нафтата

Ръководството на Витоша Бистирца излезе със специално обръщение към играчите на тима часове преди решителния бараж за Първа лига срещу Нефтохимик.

Ключовият мач е тази вечер в Стара Загора от 20 часа на стадион „Трейс Арена“ и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY, както и да слушате в ефира на Дарик радио.

Ще защити ли Нафтата мястото си в елита или "бистришките тигри" ще ликуват?

Ето и обръщението от страна на ръководството на Витоша:

Днес нашите момчета могат единствено да спечелят! Днес нашите момчета могат да сбъднат една мечта, за която мнозина, в началото на сезона, дори и не са намирали смелост да помислят. Днес, независимо как свърши баражът с Нефтохимик, нашите момчета ще бъдат победители.

Изиграха един невероятен сезон, минаха през своите върхове и спадове, радваха се на победни серии, превъзмогнаха и поредица от поражения, изживяха своите радости и разочарования, но в крайна сметка мъжки се пребориха за правото си да са само на крачка от историческо влизане в Първа лига.

На всички нас, които ги подкрепяме, не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем да помечтаят още 90 минути в Стара Загора днес, а след техния край да имат нова мечта, защото тази вече ще е реалност...! 

Успех, момчета! Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!

Ръководството на ФК Витоша (Бистрица)

 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Витоша Бистрица Нефтохимик

Втора лига