Наставникът на Септември София Милен Радуканов изрази задоволството си след успеха над Нефтохимик от Втора лига с 2:0. Треньорът на столичани акцентира, че отборът прави „много хубави неща”, но има и неточности, които трябва да се изчистят. Същевременно БГ Моуриньо призна, че е трябвало отборът му да вкара шест гола срещу бургаския тим.

„Няма как да не съм доволен. Лошо е само, че не вкарахме още пет-шест гола, за да сме по-спокойни до края на мача. Футболистите се страха, хвърлиха усилия и вкарахме две попадения, които бяха достатъчни”, започна Радуканов.

„Надявам се да не играят роля пропуските след време. Видя се, че можехме да вкараме днес спокойно от игрови ситуации шест гола. Липсва ни последния пас, прибързваме, но продължаваме да работим. Има неточности и във фаза защита, но играчите се стараят. Искаме да градим стил на игра, да приличаме на отбор и смятам, че днес се получиха хубави неща. Изискваме много от тях, но най-важното е, че играят с характер и хъс. Трудно спечелихме две гостувания. Влагат се максимално, а грешките постепенно ще се изчистят. Надявам се с течение на времето да изглеждаме все по-добре и да имаме добри резултати. Не е самоцел на нашия отбор да се върнем в efbet Лига. Тази победа е за президента и кондиционния ни треньор, който има рожден ден. Важното е, че отборът е оптимистично настроен и ми се иска да продължават така, защото когато биеш се работи спокойно”, продължи той.

„Един отбор няма как само да печели, но се опитваме да побеждаваме във всеки мач. Създаваме много положения, но и допускаме леки голове. Следващият мач излизаме отново за победа, тъй като ни предстоят тежки мачове”, завърши Милен Радуканов.