Треньорът на Добруджа – Радомир Тодоров, сподели след равенството с Монтана, че на тима му липсва малко класа, за да печели гостуванията си, след като от 8 визити няма успех.

„Можехме да спечелим мача. Разочаровани сме с оглед на мача. След първите 15-20 минути, в които имаше стъписване, доминирахме. Детинска грешка в първаан минута на второто полувреме. Но отбелязахме бързо и имахме 2-3 чисти ситуации, с които можеше да решим мача. Завършващият удар, последният пас...малкото класно нещо липсва“.

„Аз на момчетата казах, че ще дойде момент, в който ще започнат да влизат тези ситуации. Трябва правилна преценка на тези ситуации. Абсолютно съм доволен като план за мача. Знаехме, че Монтана ще искат да спечелят. Опитахме с бързи преходи, второто имахме 4-5 контраатаки. Оттам вече някой не можеше да се откъсне, не можахме да решим мача“.

„Дали е гостуване или домакински мач, и предният така загубихме у дома. Въпрос на класа. Отборът играе добре, създава положения и вътре, и вънка“.

„Сметки ще правим зимата. Сега най-важното е да продължаваме в насока да се напасва отбора и нещата, които носят точки. И игровият ритъм. Това е шанс да сложим край на серията, има достатъчно класни играчи“.