Билетите за домакинските двубои на ЦСКА 1948 и дублиращия тим на "червените" съответно срещу Славия и Струмска слава вече са в продажба, съобщава официалният сайт на клуба. Срещите са последни официални за годината и за двата състава.
 
ЦСКА 1948 посреща Славия в събота (11.12) от 14:15 ч. на стадион "Бистрица" в среща от 19-ия кръг на efbet Лига. Ден по-късно на същото място от 14:00 часа ЦСКА 1948 II е домакин на Струмска слава в мач от 22-ия кръг на Втора лига . 
 
"Можете да се сдобиете с пропуски за сблъсъците от мрежата на Eventim, на място на стадиона в деня на мача, както и онлайн на eventim.bg.
 
Всеки закупен билет за официален домакински двубой на първия или втория отбор на ЦСКА се равнява на ваучер за отстъпка на стойност 5 лева при покупка на артикул на място на стадиона или от фен магазина на клуба на бул. „Джеймс Баучер“ 12.
 
В края на всеки месец след томбола един от феновете, закупили билет и възползвали се от намалението си, ще спечели мачова фланелка на „армейците“ от сезон 2020/21, която футболист на тима е носил в сблъсъците от efbet Лига и Купата на България!", написаха още "червените" в официалния си сайт.