Янтра Габрово е поредният роден клуб, в който пламна коронавирус. Габровчани съобщиха на страницата си във Фейсбук, че цели 9 души от първия състав са с положителни проби, както и един служител. При тези обстоятелства срещата с Нефтохимик през утрешния ден е пред опасността да пропадне. Очаква се становището на БФС.

"След направените регулярни PCR тестове на отбора в началото на месеца, съгласно протокола, изготвен и приет от Медицинската комисия към БФС, девет играчи и един служител на клуба дадоха положителен резултат за наличие на коронавирус. Останалите футболисти бяха подложени днес на втори тест. Резултатите от него ще станат известни утре. Междувременно двама се завърнаха в състава след прекарана двуседмична карантина. Клубът желае бързо възстановяване на всички. Бъдете здрави, бъдете отговорни и спазвайте противоепидемичните мерки", написаха от втородивизионния клуб.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.