Футболистът на Янтра Габрово Петър Вуцов говори пред DIEMA SPORT след победата с 2:1 над Септември София в мач от 23-ия кръг на Втора лига. Той сподели, че тимът няма за фикс идея да влиза в елита. 

"Изключително важна и тежка победа за нашия отбор. Искам да благодаря на всички момчета в съблекалнята и на феновете, които ни подкрепиха. Надиграхме ги с повече търпение и спортен шанс. Успяхме да отбележим втори гол и след това доиграхме мача хитро. Мачът не започна добре, не влязохме добре. Поведохме, а след това сами си вкарахме напрежение. Една от причините да победим е спорният шанс. Те не успяха да си вкарат положенията", започна Вуцов. 

"Много хора не знаят, но като бях малък играх и като централен защитник. Сега такива са обстоятелствата. Еднакво ми е и в средата, и отзад. Играя, където прецени треньорският щаб. Важното е, че си тръгваме с трите точки". 

"Най-важното е, че сме в много хубава поредица от без загуба. Нямаме поставена фикс идея да влизаме в елита. Играем мач за мач и гледаме да се развиваме. Ако имаме късмет и получим шанс да влезем в елита, защо не? Във всеки треньор има разлика, когато отборът му печели и когато губи, не само баща ми. Как се отнася? Вярва в нас, помага ни много. Вярва, че всеки един от нас има потенциал да играе на по-високо ниво. Казва, че се стремим всеки мач да играем за победа", завърши играчът на Янтра.