Арда Кърджали вече има нов наставник, след като досегашният Елин Топузаков беше освободен след поражението им от Несебър с 1:2 в среща от 5-ия кръг на първенството във Втора лига. Тимът има амбиции за влизане в Първа лига и целите са високи.

Ето и какво публикуваха от Арда на официалния си сайт:

"Ръководството на Арда реши да освободи от поста старши треньор на клуба Елин Топузаков. Това решение е било взето след загубата на отбора от Несебър и незадоволителните резултати от началото на шампионата, имайки предвид високите цели поставени пред клуба.  Спортно – техническият директор Емил Кременлиев е провел разговор с Топузаков и в знак на признателност към всичко, което той е направил за Арда по пътя към Втора лига, му е предложено да заеме ръководен пост в клуба. 

Новият наставник на тима е Стойчо Стоев. На него ще му бъде предоставена цялата спортно-техническа власт и той ще има последната дума за всички решения. Очаква се Стоев да изведе отбора за първа тренировка във вторник (28 август), когато ще бъде официално представен на футболистите. 

Стойчо Стоев е доказано име сред българските треньори. Той бе начело на Лудогорец, когато „орлите“ направиха фурор в Лига Европа. Тогава Стойчо Стоев изведе тима от Разград до осминафинал в Лига Европа, след пет победи и едно равенство в груповата фаза на Лига Европа. Именно тогава Стоев прави дубъл в първенството, спечелвайки шампионата и Купата на България".