Помощник-треньорът на Янтра Габрово - Николай Василев, говори след победата на неговия тим с 2:1 над Монтана. Както е известно, наставникът Велислав Вуцов бе наказан за тази среща, а успехът за Янтра дойде след обрат с две дузпи.

„Бяхме в една мини серия от две загуби. Може би паузата дойде в правилния момент за нас. Целият отбор работи и днес този труд се възнагради. Имам забележки към играта на нашия тим, но се радвам, че победихме“.

Снимки: БТА / BTA
16 снимки

„При техния гол ни хванаха неподготвени, имаше и други ситуации през първото полувреме, които не ми харесаха. Можеше да осъществим по-бързи и хубави атаки. Важното е да отбележиш, няма значение как“.

„Ние имаме характери в отбора, които по време на мач могат да обърнат резултата в наша полза. Може би и двете принудителни смени оказаха влияние. Хората от пейката влязоха добре в мача“.

„Няма някой, който да не си мисли за влизане в елита. Има много мачове, които имат да се изиграят. Ако продължаваме да побеждаваме, ще стигнем до бараж. Ако не, няма”, заяви Василев.