Старши треньорът на Хебър Николай Митов сподели първите си впечатления след победата с 1:0 над Септември в 22-ия кръг на Втора лига. С този успех пазарджиклии се изкачиха на петото място с 32 точки. Според него чисто футболните достойнства са липсвали, тъй като сложните метеорологични условия не са позволили двата състава да покажат най-доброто от себе си.

"Искам да поздравя и двата отбора за мъжеството в тези тежки условия. Футболните достойнства ги нямаше, но имаше битка и коректност. Да поздравя и моя отбор за сърцатата игра. Пригодихме се към този терен и това бе важно. Второто полувреме бяхме по-добри физически и затова победихме", започна коментара си той.

След първата част знаехме какво да правим. Казахме си 2-3 неща, те ги изпълниха уникално. Подавахме, не само ритахме. Така стана голът. Имахме ситуации и за втори. Благодарен съм за мъжката игра", продължи Митов.

"Това е един резултат над силен отбор, който тук трудно някой ще го победи. Съжалявам, че не играхме на хубав терен, защото и двата отбора изповядват добър футбол. Съжалвявам и за зрителите. Никога не се оправдавам. Затова влизат и другите момчета. Мразя думата резерва. Не съществува за мен", допълни наставникът.

"Изграждаме отбора. Както и самочувствието. Да бъдат уверени в себе си. Навън тези победи показват силите ни", завърши изказването си специалистът.