Николай Цветков беше един от героите на Локомотив София в битката с Локомотив Горна Оряховица в "Надежда". Столичани надделяха с 3:0, а Демона реализира невероятен гол от дистанция.

"Среща, в която спечелихме с опита на нашите играчи и индивидуалните си качества. Съперникът ни не е слаб отбор и мястото, което заема, не отговаря на качествата на играчите", заяви Цветков пред DIEMA SPORT и разкри как се е стигнало до попадението му.

"Обърнах се с топката, видях, че вратарят им е излязъл и го прехвърлих. Радвам се, че успях да зарадвам хората на стадиона", добави футболистът на столичните "железничари" и коментира очакванията си за предстоящото голямо дерби за елита с Царско село.

"Днешният беше само за трите точки, те бяха важното. Колкото до мача с Царско село, това е битка, която може да ни отвори пътя към елита при евентуална победа. Трябват ни трите точки, защото ще имаме предимство пред тях. Рецептата е себераздаване и всеки да изпълни задачите на треньора. Дай Боже пак да вкарам", завърши Цветков.