Героят за Локомотив София в мача със Септември София Николай Цветков сподели, че никой в тима не бива да си мисли, че тимът вече е в efbet Лига. Днес столичните „железничари” се наложиха с 1:0 именно с гол на Демона, а с победата тимът се изкачи на първото място в таблицата.

„Футболът отсъстваше, не се получи хубав мач. За нас бяха важни трите точки и се радвам, че се получи. Не бих казал, че има напрежение, просто понякога точките задължават да бъдем по предпазливи и да не играем толкова атрактивен футбол. Нашата цел е да бъдем в efbet Лига и за нас са най важни точките”, сподели той.

„И аз също мисля, че има доста мачове, в които да се разиграят доста точки. Спортист Своге и Хебър също са добри отбори, които печелят точки. Една мисъл, че вече сме в efbet Лига лига може да ни изиграе лоша шега”, каза още Демона

„Аз лично се чувствам добре. Както физически, психически. В Локо София винаги съм се чувствал добре. Радвам се, че вкарвам, но на този етап просто материализирам положенията на моите съотборници.

Мисля, че сме готови за следващите мачове. От това което виждам, момчетата са направили много добра подготовка. Аз се присъединих малко по-късно. Да се надяваме с добри игри да печелим точки, за да изпълним целта си. Прогнози не искам да давам, просто искам накрая Локомотив да бъде там, където му е мястото”, завърши той.