Наставникът на Крумовград Неманя Миланович не бе доволен от загубата на своя отбор от Дунав в мач от 25-я кръг на Втора лига. Специалистът сподели, че тимът трябва да продължи да работи и да бележи повече попадения, защото създава голям брой голови положения.

"Днес знаехме, че ще е труден мач. Дунав е труден отбор. Мачът беше 50 на 50. Имахме своите възможности и можехме да отбележим повече голове, поздравления за съперника. Трябва да продължим да работим, това е нашата задача", започна Миланович.

"През първите 15-20 минути имахме добри възможности. Във футбола трябва да бележиш голове, ако искаш да спечелиш. Ние имаме проблеми в това отношение. Получаваме и сравнително леки попадения. Вторият дойде след един дълъг пас и овладяна втора топка. Трябва да се защитаваме по-добре и да продължим да работим. Нужно е да се научим за резултат, тъй като във Втора лига това е особено важно", продължи специалистът.

"Съгласен съм, че създаваме шансове, но не бележим. Трябва да работим повече върху този проблем, нямаме друг избор. Все още имаме девет мача и предстоят още важни срещи. Точки тук определено щяха да са важни, но трябва да се концентрираме върху следващите мачове", завърши наставникът на Крумовград.