Ръководството на Монтана стартира акция за подписването на нови договори с играчите, чийто отношения с отбора изтичат в края на юни. Тимът има на разположение два дни, за да ги убеди да останат на „Огоста“. Иначе първата тренировка е планирана за сряда от 18,00 часа. Тогава ще стане ясно и къде ще се подготвя Монтана и какви контроли ще бъдат изиграни. До този момент е сигурно, че трима играчи си тръгват. Тони Тасев подписа със Славия, Николай Минков в Ботев Пловдив.

lap.bg
28 снимки

Защитникът Стефан Цонков също е обявил, че няма да продължи кариерата си на „Огоста“. Той имал намерение да се пробва в чужбина, а ако това не се случи, то ще продължи в отбор от елита.

„Искам да изкажа едно голямо Благодаря на всичките ми съотборници, треньори, служители и ръководители! Благодаря и на всички хора, които са ни подкрепяли неотлъчно! Щастлив съм, че прекарах 4 години в Монтана, време, в което намерих много близки приятели! Желая успех на клуба, бъдете здрави!“, написа той във Фейсбук.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.