Нападателят на Монтана Антон Карачанаков не се включи и в днешната тренировка на отбора. 31-годишното крило страда от разтежение на бедрото и остана извън групата за домакинската среща с Литекс (Ловеч). 

Аут за двубоя с тима на Люпко Петрович, който е в петък, от 17:00 часа на стадион „Огоста“, е и Антон Тунгаров. Опитният полузащитник е наказан за 1 мач за натрупани 5 жълти картона – 3 с екипа на Струмска слава (Радомир) от есента и 2 с Монтана. 

 

Старши треньорът на монтанци Ангел Стойков обаче ще може да разчита отово на фланговите футболисти Борислав Дамянов и Раел Лолала. Контузията на първия отшумя, а конгоанското крило с швейцарски паспорт се завръща в игра след наказание. 

Футболистите на Монтана направиха последна тренировка днес на клубната си база и след нея се събират на лагер в хотел „Валор“. 

групата на Монтана за мача с Литекс (Ловеч): 

вратари: Петър Л. Петров, Димитър Илиев; 

защитници: Иван Михов, Димитър Буров, Мартин Сандов, Стилян Николов; 

полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Владимир Айтов, Стефан Каменов, Идрисс Фудил, Димитър Пройчев, Борислав Дамянов, Мехди Уамри, Владислав Цеков, Андреас Васев, Филип Ежике, Румен Георгиев, Ивелин Георгиев, Петър Атанасов, Раел Лолала