Наставникът на Хебър Пазарджик Николай Митов не беше никак щастлив след загубата 2:4 от Септември София в 8-ия кръг на Втора лига. Старши треньорът изтъкна пропиляните шансове пред вратата на съперника, когато неговият тим имаше аванс в резултата, но най-вече спря вниманието си на твърде леките голове във вратата на Петър Дебърлиев.

„През първото полувреме имахме възможност за втори гол – две-три чисти ситуации – и не отбелязахме. Другото за мен е, че много лесни голове ни вкараха със свободни хора в наказателното поле при центриране от фланга. Това е недопустимо. Имахме положенията да имаме по-голяма преднина”, коментира Митов пред DIEMA SPORT.

„Първата част трябваше малко повече концентрация, спокойствие. При 1:0 Чаворски имаше шанс, при който само трябваше да си я свали на земята. Видях недобър контрол на хората вътре. Три пъти оставяме свободен човек при центриране отстрани. Това са грешки, които уважаващ себе си тим не бива да допуска.”

„На нас целта ни е да изградим отбор. След Нова година ще видим какво ни е положението в класирането, но това ни е целта – да направим отбор и догодина да атакуваме елита.”

„Знам, че не успяваме да печелим напоследък, но това е хубавото на първенството – идва следващ мач, който да бъде поправка. Двубоя с Литекс? Ще анализирам първо този мач, после ще мислим за Литекс. Мачовете за Купата са бонус за феновете, важният двубой е този срещу Литекс”, добави Митов.