Наставникът на Хебър Пазарджик Николай Митов бе много недоволен от лицето, което е показал отборът му срещу Миньор Перник. Митов призна, че ще се работи много в щаба му за корекция на грешките от тази среща.

„Аз не съм доволен от показаното от нас, защото не показахме и 50% от това, което можем. С голямо напрежение играхме – не мога да повярвам. Вместо след като открихме, гледах друг отбор, но явно желанието за победа не бе на ниво. Втори мач няма как да се говори за постоянство още. Миньор е добър отбор, като минат повече кръгове – тогава може да говорим”.

„45-ата минута трябваше да свърши мача, 2:0 и приключва. Като не можеш да вкараш, можеше и да паднем. Закономерно равенство, но не съм доволен от отбора. Не ме интересуват съдиите, никога не съм ги коментирал. Това, което беше днес, не искам да го виждам. Искам друго лице – това в Габрово и по-добро. Ще работим да отстраним неточностите. Не сме имали амбиции за елита. 4-5 отбора се борим за първите 3 места във Втора лига. Доста е силна групата тази година и има 4-5 равностойни отбори, както и такива, които не ги смятаме за добри, според мен ще има изненади”, завърши Митов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.