Втородивизионният футболен Марица (Пловдив) подписа нов договор за партньорство с основния си спонсор - WINBET, съобщиха от клуба. Контрактът е за две години и е с по-добри условия за "жълто-сините", които ще получат по-голяма финансова подкрепа от компанията за залагания.

Партньорството между двете страни започна през 2021 година в навечерието на 100-годишния юбилей на родния клуб на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

От компанията коментираха, че новият договор с Марица е част от последователната политика за подкрепа на българския спорт, а контрактът е закономерно продължение на успешното сътрудничество между двете страни през последната година.

"Ние от ПФК Марица (Пловдив) сме изключително благодарни на основния ни партньор - WINBET. Подписването на новия договор, с много по-добри условия, дава по-голяма сигурност и спокойствие на всички в клуба. Благодарение на него, ще продължим да се развиваме и да постигаме по-високи спортни постижения", заяви членът на Управителния съвет на "жълто-сините" Христо Христов.

След 14 изиграни кръга от началото на сезона във Втора лига Марица заема осма позиция в класирането с актив от 19 точки.