Треньорът на Созопол Маргарит Димов говори след равенството 1:1 у дома срещу Крумовград. Той сподели, че в плановете на отбора са били трите точки в мача. Специалистът похвали своите вътрешни халфове, които са играли с проблеми. 

"Този резултат не ни устройва, всички точки са важни. В плановете ни влизаха да вземем три точки днес. Загубата в Добрич беше тежка. Това беше неблагодарна загуба. Доста неща не се получиха днес. Имахме план да играем средна зона. До гола играхме правилно, а техният гол не ми се коментира. Такъв гол и при юношите не може да видиш. Ние знаехме какво рискуваме. Рискувахме да играем с 12-13 футболисти целия полусезон. Това даде отражение. 

Всички полузащитници имат проблеми. Самата им игра не беше това, което могат. Благодаря им, направо им се възхищавам. Знаех, че не могат да изкарат толкова време, колкото изкараха. Последните смени бяха, за да играем с повече директни топки. Искахме да спечелим три точки, но не ни се получи. 

Ако успеем да възстановим футболистите и бъдем свежи, нашият отбор може да надиграе всеки отбор. Направихме добър отбор за втория полусезон. Ние може да бием навсякъде, но може и да загубим навсякъде", заяви Димов.