Треньорът на Созопол Маргарит Димов не бе никак доволен от представянето на своя отбор при поражението с 1:2 от Спартак Варна в мач от Втора лига.

„Контузията на нашия нападател обърка плановете ни. Честите победата на гостите. Не съм доволен от нашата игра. Не ни се получи почти нищо. Не пожелавам на нито един колега да има моите проблеми. От петима нападатели, четирима са контузени. Гледаме напред. Отборът на Спартак Варна печели повечето си мачове заради публиката. На нас това ни липсва. С такава публика би дал 120%”, започна Димов.

„Припряност доведе до головете. За втория гол бих казал, че има фаул за нас. Не искам да играя този футбол с ритане на топката към нападателя. Не е това моята игра. Затова и го извадих”, каза още той.

„Венци Христов е уникален футболист. Същото мога да кажа и за Венко Филипов. Да не ги притежавам за този мач, е голяма болка. Повечето контузени ще се завърнат след паузата за националите. Днес направих голяма глупост – пуснах играч със счупена ръка. Не е правилно. Извинявам му се. Става дума за Иван Тренчев”, допълни наставникът.

Убеден съм, че ако разполагаме с всичките си футболисти, няма да говорим за спасение. Гледаме детайлно ситуацията и няма как да не се притесняваме. Когато ти липсват 7-8 футболисти няма как да сме същия отбор”, каза още Маргарит Димов.