Треньорът на Созопол Маргарит Димов говори след загубата с 0:2 от Спартак Плевен в мач от Втора лига. Специалистът обяви, че поражението е заслужено за неговия отбор. 

"Причините са много. Напуснаха ни много опитни играчи, привлякохме нови, които не са свикнали с изискванията. Няма как и за 20 дни да работим и отборът да е сработен. Прекалено много млади играчи имаме. Не ни се получиха нещата, гостите имаха опитни играчи в атака и заслужено ни победиха", започна той.

"Други ми бяха изискванията. Владеехме топката в средна зона, а противникът беше ок с това. Нямахме типичния централен нападател. Опитахме се да ги изненадаме, но почти нищо не ни се получи. Знаем, че ще ни бъде трудно. Трябва много работа. Убеден съм, че ще се получат нещата. Двамата колумбийци са доста добри футболисти, които ще ни помогнат за класата на отбора".

"За да не бъде замесен в битката за спасение, трябва да променим много неща. Не трябва да сме толкова наивни. Спартак ни вкараха гол от контраатака. Ние ще работим.  Не се притеснявам какво ще е положението в Созопол", каза Димов.